<

Een tijdje terug kwam ik erachter dat ik behoorlijk overspannen was geraakt door veel heftige gebeurtenissen in de afgelopen 2 jaar. Altijd mijn schouders eronder gezet en weer doorgaan, tot het echt niet meer goed ging en voelde dat ik iets moest gaan doen om weer de oude ik te worden. Weinig energie en levensplezier waren het gevolg.
Martijn had net zijn site de lucht in op het moment dat dit mij overkwam en ik las over bokscoaching. Dit leek mij een perfecte manier om mijn vastzittende emoties letterlijk eruit te slaan en nadat ik Martijn mijn probleem telefonisch vertelde vond hij dit ook een goed idee.

We zijn het bos in gegaan en hebben eerst een goed gesprek gehad om uit te zoeken wat ik nou precies voelde en waar het probleem vandaan kwam. Al snel kwam Martijn erachter dat het opgekropte emoties waren. Deze conclusie gaf al meteen een stukje rust omdat je toch graag wil weten wat er nou precies met jezelf aan de hand is. Hiermee gingen we aan de slag.
Tijdens de training zochten we de grens op en tussendoor hadden we korte gesprekken om de gebeurtenissen omhoog te halen wat heel goed hielp bij mij. Zodra ik de oude emoties kon voelen, knalde ik die eruit in de volgende stoten. Het voelde als een bevrijding! Uiteindelijk hebben we samen 2 sessies gedaan en dit heeft mij geholpen om me weer energiek en blij te voelen en heb ik emoties die vastzaten, los kunnen laten.
Het boksen beviel zo goed dat ik hier wekelijks mee aan de slag ben gegaan met een goede vriend.

Martijn is heel open en geeft je tijdens de gesprekken en bokssessies inzichten waar jezelf niet op komt. Ik ben erg dankbaar dat je me zo goed kon helpen en raad het iedereen die vast zit en hulp nodig heeft aan. Ik vond je al een topper maar na dit ben je een held!