<

Mental Coach

Mental coach Den Haag

Ben je op zoek naar een mental coach? Bij mental coaching leer je meer over hoe je brein kunt aansturen, mindfullness en hoe je om kunt gaan met gedachtenpatronen. Samen onderzoeken wij jouw overtuigingen en jouw manier van denken. Mental coaching kan vooral helpen om belemmerende overtuigingen los te laten. Daarnaast worden er interventies en oefeningen toegepast die maken dat je het brein beter gaat begrijpen en hier op een gezonde manier invloed op uit kunt oefenen. Mental coaching is onderdeel van de life coaching.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat doet een Mental coach?

Je verleden bepaalt voor een groot deel je gedachten, perspectief en referentiekader. Dat geen waar jij je focus op richt bepaalt wat je ziet en hoe jij het leven ervaart. Een mental coach biedt oefeningen en tools om je gedachten in te zien en te sturen. Gedachten en overtuigingen zijn vaak onbewuste handelingen die je uit blijft voeren. Dankzij de mental coach leer je om te gaan met gedachtenpatronen in combinatie met belangrijke informatie over de werking van het brein. Iedereen kan namelijk zelf leiding geven aan deze aspecten. Hoe? Dat leer je van een mental coach.

Mental coaching

Wil je je gedachtegang graag verbeteren? Dit kan met mental coaching. We hebben allemaal wel eens te maken met probleemsituaties die meestal ontstaan vanuit onze eigen gedachten. Dit kan flinke stress veroorzaken in je dagelijks leven. Gelukkig kan de mental coach je helpen zodat je weer de juiste gedachtegang krijgt. Iedereen heeft zijn of haar eigen denkwijze. Meestal kunnen we daar goed gebruik van maken, maar soms is het oplossen van problemen lastig als je denkwijze even de ‘verkeerde’ kant op gaat. Gelukkig kun je dan een mental coach inschakelen. De coach gaat je gedachtegang positief beïnvloeden en dan krijg je weer een fijner leven, je gaat je een stuk gelukkiger voelen.

Wil je zelf graag aan de slag met een mental coach? Neem dan snel contact met ons op en dan plannen we een afspraak in.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Het stappenplan

Kennismaking

Plan

Actie

Coachpunt (9

1

Kennismaking

Na het eerste telefonische contact kan er een kennismakingsgesprek worden gepland. Het doel? Zien of er een klik is tussen jou en de coach en of Het Coachpunt de plek is voor jou om geholpen te worden. Kennismaking kan door middel van een wandeling of een gesprek op locatie. De kennismaking is vrijblijvend en duurt ongeveer 45 minuten.

Coachpunt (20)

2

Plan

Het plan is op maat gemaakt en wordt samengesteld om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Hier worden de sessies gepland, de thema’s voorbereid en de doelen gesteld. In het plan wordt overzichtelijk weergegeven welke stappen er nodig zijn om jouw doelen te behalen.

Coachpunt (112)

3

Actie

Daarna gaan we direct van start! Elk traject start met 3 sessie van 2 uur. Gaande weg zal steeds duidelijker worden wat jij verder nodig hebt. Steeds wordt er geëvalueerd om jouw doelen scherp voor ogen te houden.

Coach Den Haag

Bij Het Coachpunt ben je aan het juiste adres als je een coach Den Haag zoekt. Mental coaching is in het leven geroepen om samen met jou de juiste denkwijze te behalen die passen bij de aanwezige probleemsituaties. Vaak zijn we er goed in om van alles in ons hoofd te halen en al vooruit te denken, wat ons stress kan opleveren. Maar is het allemaal nodig? Vaak niet, maar het kan er wel voor zorgen dat je dagelijks veel stress ervaart, doe er wat aan!

Coaching Den Haag

Heb je vaak te maken met lastige situaties of problemen? Ervaar je daardoor vaak stress? Een coach in Den Haag kan jou dan bijstaan. Je denkwijze heeft namelijk erg veel invloed op je leven en daar kom je vanzelf achter als je een sessie hebt gehad met een mental coach Den Haag. Als je de juiste keuzes maakt, heb je ook sneller een gelukkiger leven. Samen met de mental coach ga je de juiste keuzes maken en bedenken hoe je dit kunt realiseren. Zo krijg je vanzelf een fijnere levensstijl waar je dag in dag uit van gaat genieten.


Zou je graag met een mental coach aan de slag willen gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Er kan dan gekeken worden wat we voor jou kunnen betekenen, we staan voor je klaar.