<

Jongerencoaching

Jongerencoaching 

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud? Heb je het de afgelopen tijd zwaar gehad? Raak je niet meer gemotiveerd of heb je last van negatieve gevoelens, gedachten en/of gedrag? Val je steeds weer terug in dezelfde patronen? Heb je geen doelen in het leven en sta je stil? Leef je ongezond of voel je je de laatste tijd ongelukkig, onzeker of angstig?
Dan kan jongerencoaching jou een oplossing bieden!
Ga samen met een coach aan de slag om er achter te komen wat voor jou echt belangrijk is. Leer om steeds weer gelukkig te kunnen leven. Kom er achter wat jou echt drijft en hoe om te gaan met de uitdagingen in het leven.
Dit doen we niet alleen door middel van gesprekken maar juist ook door activiteiten zoals bokscoaching en sport, opdrachten en oefeningen!
Coaching vindt plaats op de locatie van Het Coachpunt op Maanweg 20, Den Haag.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat kan ik verwachten?

Na het eerste contact wordt er een kennismakingsgesprek gepland. In het gesprek zullen wij van beide kanten zien of Het Coachpunt de plek voor jou is om verder te komen. Er is ruimte om je verhaal te doen en aan te geven waar jouw uitdagingen liggen. Tijdens het gesprek zijn jouw ouders welkom maar dit is geen must.
Wij bepalen aan het eind van het kennismakingsgesprek of wij met elkaar aan de slag gaan. Het kan voorkomen dat Het Coachpunt niet de juiste zorg kan bieden die voor jou nodig is. Dan helpen wij jou graag naar het vinden van de juiste begeleiding.
Klikt het wel, dan kunnen we aan de slag en een plan gaan maken!

Hoe lang duurt het traject?

Dit verschilt per persoon. Omdat iedere jongere iets anders nodig heeft maken wij een op maat gemaakt plan. Om een goede start te maken plannen wij altijd 6 sessies van minimaal 1,5 uur in. Tijdens deze sessies brengen wij duidelijk in kaart waar jij echt tegenaan loopt en krijg je praktische handvatten om dit direct al aan te pakken. 
Naast de fysieke sessies is er altijd ruimte voor online contactmomenten.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Het stappenplan

Kennismaking

Plan

Actie

Coachpunt (9

1

Kennismaking

Na het eerste telefonische contact kan er een kennismakingsgesprek worden gepland. Het doel? Zien of er een klik is tussen jou en de coach en of Het Coachpunt de plek is voor jou om geholpen te worden. Kennismaking kan door middel van een gesprek op locatie of een online call met een van de coaches. De kennismaking is vrijblijvend en duurt ongeveer 45 minuten.

Coachpunt (20)

2

Plan

Wij matchen jou aan de een coach. Vervolgens wordt het plan op maat gemaakt en samengesteld om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Hier worden de sessies gepland, de thema’s voorbereid en de doelen gesteld. In het plan wordt overzichtelijk weergegeven welke stappen er nodig zijn om jouw doelen te behalen.

Coachpunt (112)

3

Actie

Daarna gaan we direct van start! Elk traject start met 6 sessie van minimaal 1,5 uur. Gaande weg zal steeds duidelijker worden wat jij verder nodig hebt. Vaak wordt er geëvalueerd om jouw doelen scherp voor ogen te houden.