<

Life coaching Den Haag

Life coaching Den Haag

Op zoek naar een goede life coach Den Haag?
Loop je vast in je ontwikkeling door stress, burn-out of gemis aan zingeving?
Ben je het overzicht in je leven kwijt door bepaalde gebeurtenissen?
Heb je moeite met het verwerken van het verleden?
Bij Het Coachpunt ben je aan het juiste adres.

Vooral in deze tijd waarin het leven ons regelmatig op de proef stelt, herkennen meer en meer mensen zich in bovenstaande vragen. Elk mens wordt gevormd door de gebeurtenissen en keuzes in zijn of haar leven. Alles is dus ook nuttig om te gebruiken in life coaching. Binnen life coaching kunnen ontzettend veel onderwerpen aangepakt worden en wordt er gewerkt op meerdere leefgebieden.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Life coaching bij Het Coachpunt

Wanneer je kiest voor life coaching maak jij de beslissing om vooruit te gaan in het leven.  Goede begeleiding om jouw uitdagingen aan te gaan helpt hier bij. Door het opdoen van nieuwe inzichten in het domein van jouw denken, voelen en doen leer je hoe je zaken in het leven aan kunt pakken. Life coaching zorgt er onder andere voor dat je oude gedragingen en overtuigingen leert te veranderen. Dit levert op dat je niet meer reageert vanuit jouw oude mechanismen maar kiest voor het opnieuw invullen van jouw leven hoe jij dat wilt. Dit gaat gepaard met uitdagingen. Door middel van gespreksvoering wordt er gewerkt aan een duurzame verandering op meerdere gebieden. Op deze manier krijg jij weer de volledige regie op het leven. Life coaching is echt op jou gericht en helpt je om dat te doorbreken wat voor jou zo belangrijk is om weer gelukkig in het leven te staan. 

 

Wat doet een life coach?

Een life coach belicht dat gene waar men vaak van weg blijft of simpelweg niet ziet. Begeleiding door een life coach zorgt op deze manier voor veel inzichten. Daarnaast biedt een life coach het vertrouwen en de veiligheid om echt aan jezelf te werken. Zonder oordeel, zonder verwachting en vooral doelgericht. Een coach die naast je staat en mee wandelt op jouw pad van het leven. Jou de tools aanreikt om op de cruciale punten een verandering te durven doorvoeren.

Life coach Martijn 

Martijn Wintermans werkt inmiddels al ruim 10 jaar in de begeleiding van mensen op het gebied van gedragsverandering, traumaverwerking, verslavingen en emotie-regulatie. Dit in combinatie met lichaamswerk. Door de opleiding Unlimited Doorbraak Coaching is Martijn zich naar the next level gegroeid en helpt hij dagelijks mensen het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Lees hier meer over bij Over ons.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Het stappenplan

Kennismaking

Plan

Actie

Coachpunt (9

1

Kennismaking

Na het eerste telefonische contact kan er een kennismakingsgesprek worden gepland. Het doel? Zien of er een klik is tussen jou en de coach en of Het Coachpunt de plek is voor jou om geholpen te worden. Kennismaking kan door middel van een wandeling of een gesprek op locatie. De kennismaking is vrijblijvend en duurt ongeveer 45 minuten.

Coachpunt (20)

2

Plan

Het plan is op maat gemaakt en wordt samengesteld om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Hier worden de sessies gepland, de thema’s voorbereid en de doelen gesteld. In het plan wordt overzichtelijk weergegeven welke stappen er nodig zijn om jouw doelen te behalen.

Coachpunt (112)

3

Actie

Daarna gaan we direct van start! Elk traject start met 3 sessies van 2 uur. Gaande weg zal steeds duidelijker worden wat jij verder nodig hebt. Steeds wordt er geëvalueerd om jouw doelen scherp voor ogen te houden.

Soorten coaching

Er zijn tal van soort coaching. Mede doordat Coach-zijn geen echt erkend beroep is kan iedereen zich coach noemen. Dit maakt ook dat coaching ontzettend is gegroeid. 
Welke coaching er bij Het Coachpunt wordt gegeven is samen te vatten in de term Life coaching. Hier onder valt dus ook mental coaching. Door het bewust inzetten van boksen als agogisch middel is de term Bokscoaching ontstaan. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Nog zo’n term die men regelmatig gebruikt is holistische coaching. Wederom een verzamelnaam waarin men alle leefgebieden en/of delen van de mens belicht. Denk aan fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten binnen de begeleiding.  

Methode Doorbraakcoaching

Doorbraakcoaching is de methode die wordt gebruikt bij Het Coachpunt. Deze is ontwikkelt door Unlimited People. Een specifiek gerichte, impactvolle en doeltreffende manier van coaching die voor elk mens werkt. Hierin nemen wij elke cliënt volledig mee in de werking van zijn of haar “systeem”. Het laat zien hoe jouw gedachten worden aangestuurd, jouw emoties worden gemanaged en hoe hierdoor jouw gedrag tot uiting komt. Je leert jouw systeem,  jouw manier van doen, steeds beter begrijpen en krijgt grip op het veranderen hier van. Het gaat diep in op de lagen van de mens waardoor men echt een duurzame verandering in het leven kunnen toepassen en, zodra de doorbraak is bereikt, men in vrijheid kan leven. Wil jij hier meer over weten? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan. 

Doorbraak coach

Als je op zoek bent naar een gecertificeerde doorbraakcoach, dan kunnen wij je helpen! Door een groot netwerk binnen de coaching kunnen er coaches binnen en buiten omgeving Den Haag worden ingezet om jou verder te helpen. Schroom niet om dit te vragen! Je bent van harte welkom en wij helpen je graag verder.

Als je een goede life coach in Den Haag zoekt, neem dan snel contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!