<

Welkom bij Het Coachpunt

Denk jij erover na om iets in je leven aan te pakken? Verlang jij naar het loslaten en het ervaren van vrijheid? Wat dapper! Dit kan namelijk gepaard gaan met confrontatie met jezelf. En dat is niet altijd makkelijk. Maar dat het altijd ten goede zal komen van jezelf en dus ook je omgeving, is een gegeven!

Het Coachpunt biedt individuele begeleiding aan mensen in de vorm van lifecoaching, bokscaching en jongerencoaching. Waarin het verbeteren van de levenskwaliteit, het overwinnen van blokkades, het ontwikkelen van een sterke mindset en een gezonder leven voorop staan. Oprecht betrokken, zeer actief en vanuit vertrouwen en veiligheid.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoi, ik ben Martijn, oprichter van Het Coachpunt

Door ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van jongeren en volwassenen binnen de GGZ op het gebied van lifestyle, trauma’s, verslavingen, gedrag en sport heb ik gezien dat een combinatie van mentale en fysieke begeleiding onlosmakelijk met elkaar is verbonden. Zelf heb ik binnen de vechtsport mogen ondervinden wat lichaam en geest met elkaar doen en hoe belangrijk het is om in balans te blijven. Daarom bied ik niet alleen gesprekken aan in mentale coaching, maar ook lichaamswerk in de vorm van Bokscoaching en wandelingen.

Het Coachpunt heeft veel in huis om te helpen weer vrij te leven. Naast de persoonlijke begeleiding is er ruimte voor veel meer. Denk aan je relatie met anderen, familieomstandigheden, werk en gezondheid. Door de samenwerking met mede coaches in binnen-en buitenland vinden wij altijd een passende oplossing voor jouw doelen.

Benieuwd of ik jou verder kan helpen?