<

Bokscoaching

Bokscoaching Den Haag

Ben je benieuwd wat Bokscoaching Den Haag voor jou kan betekenen? Ga je graag de uitdaging met jezelf aan? Zowel mentaal, fysiek als emotioneel?
Een goed moment om dan kennis te maken met Het Coachpunt. Bokscoaching brengt vrijheid door te doen.
Ontdek hoe jij vanuit nature reageert op situaties, welke patronen in jou verankerd zijn en hoe je hier verandering op kunt toepassen. 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat biedt Bokscoaching nog meer?

Bokscoaching biedt jou de kans om met jezelf aan de slag te gaan zonder al te veel te moeten praten. Wij werken op een actieve en uitdagende manier doelgericht naar jouw vrijheid toe. Het doel verschilt per persoon. Tijdens de sessies leer je voor jezelf op te komen en jezelf belangrijk te maken. Je leert te gaan staan voor wat je waard bent en hoe je dit kunt toepassen in jouw leven. Leer meer over jouw overtuigingen, je gedrag en over de persoon die je bent. Bokscoaching is ontladen en opladen. Soms letterlijk alles eruit slaan kan helpen. Leer vervolgens een goede emotie-regulatie te ontwikkelen. Overwin mentale en fysieke uitdagingen en ga opgeladen weer vooruit.

Het stappenplan

Kennismaking

Plan

Actie

Coachpunt (9

1

Kennismaking

Na het eerste telefonische contact kan er een kennismakingsgesprek worden gepland. Het doel? Zien of er een klik is tussen jou en de coach en of Het Coachpunt de plek is voor jou om geholpen te worden. Kennismaking kan door middel van een wandeling of een gesprek op locatie. De kennismaking is vrijblijvend en duurt ongeveer 45 minuten.

Coachpunt (20)

2

Plan

Het plan is op maat gemaakt en wordt samengesteld om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Hier worden de sessies gepland, de thema’s voorbereid en de doelen gesteld. In het plan wordt overzichtelijk weergegeven welke stappen er nodig zijn om jouw doelen te behalen.

Coachpunt (112)

3

Actie

Daarna gaan we direct van start! Elk traject start met 4 sessie van 1,5 uur. Gaande weg zal steeds duidelijker worden wat jij verder nodig hebt. Steeds wordt er geëvalueerd om jouw doelen scherp voor ogen te houden. 

Hoe ziet een bokscoaching traject eruit?

Omdat Het Coachpunt maatwerk levert verschilt dit per persoon. Echter heeft elk traject een start van minimaal 4 sessies. Alleen zo kun je zelf ervaren wat bokscoaching jou kan opleveren. 

Bokscoaching voor het team 

Bokscoaching in een groep brengt meer dan alleen een workshop boksen. Het zorgt voor persoonlijk contact op een ander level dan normaal. Alle deelnemers maken opnieuw contact met de persoon die voor zich staat. Dus even niet een hiërarchie maar werken van mens tot mens. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier!

TIP!

Een Bokscoaching sessie met een groep is heel gaaf te combineren met een workshop bootcamp of ademhaling en ijsbad!

https://hetcoachpunt.nl/contact

Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen. Bel op 085 – 0041788 of vul het contactformulier in voor vrijblijvend advies. Wij reageren altijd zo snel mogelijk op uw bericht.