<

Een aantal maanden geleden kwam er door een goed gesprek met vriendinnen naar boven dat mijn emoties over het verlies van een dierbare hoger zitten dan verwacht. Hierdoor werd mijn leven erg beïnvloed ook al hadden veel mensen dit niet door omdat ik een masker had opgetrokken voor mijzelf. Toen ik op facebook een bericht voorbij zag komen van Martijn dacht ik direct dat deze manier van coaching bij mij zou passen. Wandelen door het bos of boksen, maar net wat past bij jou als persoon.

Al toen ik de eerste keer bij Martijn binnen stapten voelde het direct vertrouwd en kon ik mijn gevoel laten gaan. De keren erna zijn wij gaan wandelen waardoor je goed kan nadenken over jezelf en de emoties die je bij je draagt, de frisse lucht deed mij goed. Om alles daarna echt een plek te geven zijn wij gaan boksen. Emoties oproepen en letterlijk eruit slaan helpt en Martijn weet wanneer iemand dit nodig heeft. Hij heeft zoveel kennis van hoe iemand in elkaar zit en wat deze persoon nodig heeft. Niemand is perfect maar hij geeft je wel het gevoel dat als je jezelf accepteert hoe jij je voelt dat je wel heel dichtbij het perfecte plaatje van jezelf zit. Hij kan heel goed luisteren en geeft ook de ruimte om zelf antwoorden op te graven. Daarnaast weet hij ook heel goed wanneer hij juist wel iets moet zeggen of uitleggen.

Kortom deze reis naar mijzelf in combinatie met mijn emoties hebben zeker een hele grote stap gemaakt in de juiste richting door alle goede uitleg, luisterend oor, gesprekken en het boksen. Ik stond al vrolijk in het leven maar kan er nu ook echt van genieten.