<

MAN UP

Ontdek tot waar je écht toe in staat bent

Zaterdag 23 maart ’24

Tijd: 10:00-18:00

Locatie: Het Coachpunt, Maanweg 20,  Den Haag

 

8 plekken beschikbaar!

Nu eenmalig voor € 99,- incl*

Man Up! Voor alle mannen. Een programma om jou terug te brengen naar je kern. Kom los van je ego, doorbreek je blokkades en krijg inzichten waarmee je verder kunt.
Terug in je kracht of juist in je rust. Man Up! Op welke manier dan ook.

Meld je nu aan!

A

Sessie voor mannen

A

Krachtig, puur en open

A

Laat oude patronen los

A

Doorbreek jouw blokkades

A

Ga vol inzichten weer sterk vooruit

Why Man Up

Om een plek te bieden waar je in alle veiligheid volledig jezelf kan en mag zijn.

We doen al zoveel alleen. Komt het omdat je anderen niet vertrouwt? Durf je niet om hulp te vragen? Heb je het gevoel dat jouw shit, ook echt jouw shit alleen is en je daar zelf mee moet dealen? Precies om die redenen is Man Up.  

Voor iedereen kan Man Up iets anders betekenen. We kijken met elkaar naar de overeenkomsten en niet naar de verschillen.

Man Up is een veilige plek om in alle openheid eerlijk naar jezelf te kijken en dat aan te gaan wat nodig is om verder te groeien.

Dit kan door kracht maar ook door kwetsbaarheid.

Voor wie

Voor mannen die meer rust, energie en vertrouwen willen. Je wilt weten wat en hoe je dingen kan loslaten die niet meer voor je werken. Je wilt jezelf beter begrijpen voldoet aan het volgende:

Je bent een man die ouder is dan 18 jaar en klaar is om actie te ondernemen. Je bent er klaar mee om jezelf klein te houden en je wilt meer rust, plezier of energie in je leven.

Wie zijn wij

Het is onze eerste Man Up editie. Maar zeker niet de eerste groep mannen die we begeleiden. Martijn en Joey hebben samen de missie om mannen meer rust en plezier in hun leven te geven. Door schade en schande hebben wij ons ontwikkeld als ervaringsdeskundige en als professionals. Eerst om ons eigen leven beter te maken, en nu om anderen daar ook bij te supporten. 

Wat krijg ik?

A

Een veilige setting in een kalme omgeving

A

Ervaren trainers

A

Werken in een groep gelijkgestemde

A

Inspanning en ontspanning

A

Liefdevolle confrontatie met jezelf

A

Hard werken en veel plezier

De coaches

Foto over ons-min

Martijn Wintermans

Hi! Ik ben Martijn, doorbraakcoach en vaktherapeut. Ik werk met lichaam en geest. Omdat dit onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Een goede conditionele staat van het lichaam werkt op het brein. En vice versa.

Ik begeleid mannen en vrouwen en jongens en meiden, in het aangaan van datgeen wat het meest vermeden wordt. Vaak gericht op emoties, mind-set en gedrag. En altijd vanuit veiligheid, vertrouwen en verbinding. 

Zelf heb ik mijn rondjes ook gemaakt. Van opstandige blowende puber tot aan twintiger die streefde naar status en hoge functies. Maar wat echt bij me past, is dat wat we hier doen. Er  voor mensen zijn, de spiegel voorhouden en alle tools vertrouwen geven zodat zij hun proces aan kunnen gaan.

Foto over ons-min

Joey Franken

Hi! Ik ben Joey, ik coach mannen naar meer rust, energie en passie. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou de perfecte balans is. Zelf vergat ik wat echt belangrijk is in het leven, doordat ik alleen maar aan stond en vooral mijn ego aan het woord liet.

Wat ik het belangrijkst vind? Geluk, gezondheid en relaties.

Mijn carrière stond op nummer 1, de prijzen die ik daarvoor betaalde waren stress, ongelukkig, leeg en onbegrepen.

Doordat ik nu weet wie, en voor wie ik er wil zijn, heb ik betekenis en voldoening. Ik ben nu papa van een meisje en een bonuszoon en coach ik andere mannen in hun persoonlijke ontwikkeling.

LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Joey coacht mij heel direct door mij altijd een spiegel voor te houden. Hij confronteert mij met mijn eigen gedrag en denkpatronen. Hiermee creëert hij bij mij een bewustwording om deze gedragingen en denkpatronen te kunnen doorbreken. Joey begeleid je heel fijn door het gehele proces en committeert zich volledig aan het traject.

Roy Paulissen

Martijn communiceert op een manier die je raakt, waarin je jezelf begrepen voelt, en jezelf ook beter gaat begrijpen. Door te kijken naar de uniekheid van de persoon, kan hij zich goed inleven. Iedereen anders is, en dat dat juist prachtig is. Oprechte interesse. Naast dit talent, ook diepgaande kennis over verslavingsgedrag. Over hoe je eigen brein je soms tegen kan werken. Maar ook simpele tips die de dagelijkse kwalen of denkfouten draglijker maakt, of zelfs laat overwinnen.

Devon D.

Als je op zoek bent naar verandering voor oude gewoontes of een nieuwe persoonlijke ontwikkeling wilt doormaken, dan is Joey Franken de juiste persoon. Joey heeft mij vragen en richtlijnen gegeven tijdens onze sessies die merkwaardig genoeg op mij groeide met de tijd mee. Het heeft de kwaliteit van mijn leven, gesprekken met anderen veranderd, de momenten met mezelf, bizar genoeg zelfs hoe ik omga met keuzes door ze beter te overwegen. Niet in de wat denk ik modus maar wat voel ik, wat zegt mijn gevoel, wat maakt mij gelukkig als mens.

Mitchell Hellemond

Heb je nog vragen?

Ben je klaar om verandering te brengen maar wil je nog in contact komen met ons?

Begrijpelijk! Je maakt niet elke dag de keuze om de confrontatie aan te gaan met jezelf. 

Stel je vraag via de contactpagina of via whatsapp. We doen ons best om je bericht z.s.m. te beantwoorden.