<

Op het moment dat ik Martijn leerde kennen stond mijn leven op z’n kop en had ik alle hoop verloren dat ik me ooit weer blij zou voelen. Mijn complete ‘veilige’ basis was al enige tijd verdwenen; werk, relatie, familiebanden stonden allemaal op scherp. Ondanks de vele sessies bij diverse psychologen ging ik me alleen maar slechter voelen omdat het niemand echt lukte om bij de oorzaak van mijn pijn te komen.

Uiteraard was ik in eerste instantie sceptisch om een coaching traject in te gaan en voor de zoveelste keer weer mijn verhaal te moeten doen. Maar Martijn had het vermogen om vrijwel direct naar de oorzaak van de blokkades, de pijn en het verdriet te gaan. En nog belangrijker mij te motiveren om ermee aan de slag te gaan zodat ik het niet weer weg zou stoppen zoals ik altijd heb gedaan. Martijn luistert echt naar je verhaal, is streng als dat moet (en soms moet dat), oordeelt niet en veroordeelt nooit.

Zijn manier van werken is heel ongedwongen en gezamenlijk kom je tot een programma wat bij je past. Ik vond het bijvoorbeeld heel prettig om al wandelend in gesprek te gaan omdat ik me vrijer voelde en tegelijk vernieuwde energie kreeg i.p.v. binnen te zitten waarbij je vaak alleen maar leegloopt (wat soms ook prima is).

Ik kan nu zeggen dat ik uit mijn diepe dal ben gekropen (en die was héél diep), ik ben blij en het leven is weer fijn. Ik durf ook eindelijk keuzes te maken voor mezelf waardoor er opeens ruimte komt voor nieuwe, mooie (werk)uitdagingen.

Kortom ….. ‘Ik gun iedereen een Martijn!’