Sterk en zeker vooruit met Bokscoaching!

Met Bokscoaching bij Het Coachpunt ga jij de uitdaging met jezelf aan. Zowel mentaal, fysiek als emotioneel. Vrijheid ervaren door te doen. Ontdek hoe jij vanuit nature reageert op situaties, welke patronen in jou verankerd zijn en hoe je hier verandering op kunt toepassen. Bokscoaching wordt gegeven in de omgeving van Zoetermeer en Den Haag.

Bokscoaching biedt jou de kans om met jezelf aan de slag te gaan zonder al te veel te moeten praten. Wij werken op een actieve en uitdagende manier doelgericht naar jouw vrijheid toe.

Het doel verschilt per persoon. Wanneer je bijvoorbeeld wil werken aan vastzittende gevoelens en emoties kan bokscoaching een oplossing bieden. Tijdens de sessies leer je ruimte in te nemen voor jezelf. Voor jezelf op te komen en jezelf belangrijk te maken. Je leert te gaan staan voor wat je waard bent en hoe je dit kunt toepassen in jouw leven. Leer meer over jouw overtuigingen, over je gedrag en over de persoon die je bent.

Bokscoaching is ontladen en opladen. Soms letterlijk alles eruit slaan kan helpen. Leer vervolgens een goede emotie-regulatie te ontwikkelen. Overwin mentale en fysieke uitdagingen en ga opgeladen weer vooruit.

Direct contact

Tarieven Bokscoaching outdoor zijn exclusief 9% BTW. Wanneer indoor gewenst is zal er een bijdrage van €15,- per sessie in rekening worden gebracht voor de huur van de locatie in Den Haag.

1 Bokscoaching sessie           € 75,- 

Een duo Bokscoaching           € 85,-  

Module van 3 sessies             € 210,- 

Module van 6 sessies             € 390,-

 

Bokscoaching met een groep

Je wilt met je team of klas iets leuks en actiefs doen. Een workshop boksen klinkt leuk. Even met elkaar aan de slag om op een ander niveau met elkaar te communiceren. Ook een beetje lol trappen kan geen kwaad en er zitten een aantal mannen en vrouwen in het team die wel tegen een stootje kunnen!

Bokscoaching in een groep brengt meer dan alleen een workshop boksen. Het zorgt voor persoonlijk contact op een ander level dan normaal. Alle deelnemers maken opnieuw contact met de persoon die voor zich staat. Dus even niet een hiërarchie maar werken van mens tot mens.

Bokscoaching maakt inzichtelijk hoe iemand zijn of haar gesteldheid is. Zowel mentaal als fysiek. Het laat zien welke eigenschappen iemand bezit en welke rol iemand graag inneemt binnen een team. Daarmee kan het inzichtelijk worden of de functies van medewerkers aansluiten op de persoon die zij zijn.

Het maakt dat men leert ruimte te nemen voor zichzelf. Het maakt ook inzichtelijk of iemand juist ergens hulp bij nodig heeft. Kort om, er is veel winst te halen.

Bokscoaching met een groep kan overal worden gegeven. De voorkeur ligt bij outdoor omdat ruimte al zo veel doet, maar het is ook mogelijk om in een ruim kantoor de tafels aan de kant te schuiven en daar een toffe sessie te houden. Er zijn tal van mogelijkheden te bespreken.

Er kan worden gewerkt in groepen van maximaal 20 personen. Dit is om iedereen de aandacht te kunnen bieden die nodig is.

Wilt u liever een compleet arrangement inclusief lunch en andere activiteiten. Laat mij dit dan weten en ontdek de mogelijkheden.

Tip!

Een Bokscoaching sessie met een groep is heel gaaf te combineren met een workshop bootcamp of ademhaling en ijsbad!

Neem contact op

 

Wist je dat?

Boksen zorgt voor een goede bloedsomloop en daardoor een heldere mind! Hierdoor kun je dus beter nadenken maar ook waarnemen wat er in het lichaam allemaal voelbaar is. Daarnaast zorgt beweging natuurlijk voor veel meer in het lichaam. Boksen brengt je daar waar je met praten niet altijd komt.

Delen helen is. Praat eens over de lastige onderwerpen in het leven. Dan worden deze misschien al iets minder lastig of haalt het de zware emotie er even van af. Onthou dat een emotie tijdelijk is! Al lijkt het soms nooit meer weg te gaan.

Een gezonde lifestyle begint bij een gezonde structuur! Denk aan dag- en nachtritme. Ga rond dezelfde tijd naar bed en sta rond de zelfde tijd op. Eet gezond en sport regelmatig. Zorg in de structuur voor jou primaire behoeften. Werk met een agenda en maak jouw eigen tijd belangrijk! Laat je niet leven door anderen maar stel jezelf als prioriteit.