Is het tijd om te veranderen?

Laten we gaan wandelen…

Even kennismaken en je koppie legen. Dat is het doel van het wandelen. Zien of het klikt en of ik je kan helpen bij jouw uitdagingen en doelen. Een wandeling brengt rust, plezier en helderheid. Het lichaam in beweging en de mind doet de rest. Vooral als je in de natuur bent. Het is bewezen dat wandelen bijdraagt aan een heldere mind. Het stimuleert de aanmaak van serotonine!

Maar het brengt vooral een gevoel van vrijheid en veiligheid met zich mee. En juist dat vind ik belangrijk om als start te hebben bij een kennismakingsgesprek voor coaching.

Hieronder kun je jouw voorkeur voor dag en tijd doorgeven. Markeer direct een CoachPunt op de kaart. Dan spreken wij daar af!

Ik werk voornamelijk in de omgeving Den Haag, Scheveningen, Delft en Zoetermeer. Mocht je buiten deze regio een afspraak willen maken, neem dan graag contact met mij op.

Wist je dat?

Een wandeling zorgt voor een goede bloedsomloop en daardoor een heldere mind! Hierdoor kun je dus beter nadenken. Daarnaast zorgt beweging natuurlijk voor veel meer in het lichaam.

Delen helen is. Praat eens over de lastige onderwerpen in het leven. Dan worden deze misschien al iets minder lastig.

Een gezonde lifestyle begint bij een gezonde structuur! Denk aan dag- en nachtritme. Ga rond dezelfde tijd naar bed en sta rond de zelfde tijd op.