Coachingmodulen

Basiscoaching Doorbaakcoaching Lifecoaching Jongerencoaching Mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel! Intensief, uitdagend en doelgericht

Basiscoaching

Gaat het wel oké in jouw leven maar zijn er zaken die graag wilt aanpakken?

Basiscoaching bestaat uit 3 sessie van 1,5 uur. In deze sessies werk je aan het vergaren van inzichten op het gebied van jouw mentale en emotionele gesteldheid, op jouw fysieke gesteldheid en op jouw gedrag. Het geeft een duidelijk overzicht van de uitdagingen op jouw leefgebieden. Aan de hand van deze sessies kun je realistische doelen stellen en inzien waar je hulp bij nodig hebt.
Ook biedt het je alvast wat handige tools en tips die je vrijwel direct kunt toepassen om voortgang te ervaren.

Basiscoaching wordt gegeven in de vorm van gespreksvoering en lichaamswerk. Dit betekend dat Bokscoaching kan worden ingezet wanneer gewenst. De locatie van de sessies bevindt zich in de omgeving Den Haag.

Doorbraakcoaching

Wanneer jij echt wilt werken aan een duurzame doorbraak van jouw blokkades helpt Doorbraakcoaching jou verder.

Tijdens de Doorbraakmodule neem je de tijd om dieper tot jezelf te komen en te kijken naar de kern van jou zijn. Je leert onder andere meer over jouw manier van denken, beweegredenen, overtuigingen en identiteit. En hoe deze kennis jou verder kan helpen.

Na het opdoen van inzichten is het tijd voor het toepassen van acties. Denk hierbij aan het uitvoeren van veranderingen om te komen tot het doel.

Het biedt je de mogelijkheid thema’s in jouw leven echt aan te pakken!

Doorbraakcoaching wordt gegeven in de vorm van gespreksvoering en lichaamswerk. Dit betekend dat Bokscoaching kan worden ingezet wanneer gewenst. De locatie van de sessies bevindt zich in de omgeving Den Haag.

Lifecoaching

Onderhoud waar je zo hard aan hebt gewerkt en blijven leren over jezelf! Lifecoaching biedt de mogelijkheid om te blijven reflecteren en te groeien. Aangaan van nieuwe uitdagingen en op de juiste koers blijven.

Tijdens de module Lifecoaching blijven wij actief aan de slag om jouw negatieve patronen te doorbreken, nieuwe gezonde keuzes te maken en de regie van jouw leven weer in jouw handen te leggen. Elke maand reflecteer je en geef jij jezelf de kans om uitdagingen in het leven op orde te krijgen en de juiste keuzes te maken. Zo kom je uiteindelijk in balans waar je al lang naar opzoek bent. Of dit nu gaat over gelukkiger worden, patronen doorbreken of gezonder leven. Door maandelijkse sessies, wandelingen, contact momenten, reflecties, opdrachten en nog veel meer, bereik je ontzettend veel in een aanzienlijk korte tijd. De coaching module wordt inhoudelijk aangepast op jouw doel.

Jongerencoaching

Jongeren hebben het de laatste tijd niet makkelijk. In een tijd waarin jongeren worden beperkt in levensvrijheid en niet vanzelfsprekend de ruimte hebben om naar school te kunnen, te kunnen sporten met vrienden en vriendinnen en recreatieve activiteiten te ondergaan, liggen verleidingen, gedragingen en verveling op de loer. Steeds meer jongeren vallen om die reden in een destructieve patronen en ongezonde leefstijlen.

Jongeren coaching kan een oplossing bieden. Door gespreksvoering in combinatie met bewegingsactiviteiten bieden wij jongeren een uitweg!

8-weekse programma intensieve individuele begeleiding

 • leeftijd 14 t/m 21 jaar
 • 1x per week individuele sessie a 2 uur
 • 2x per week online contact momenten
 • Sport en beweging
 • Bokscoaching
 • Groei-opdrachten
 • Gedragseducatie
 • Doelgericht
 • Zeer ervaren coaches

Ik kijk ernaar uit om dit met jou aan te gaan!

 • Kosten en vergoeding

  Coachingmodulen en begeleiding worden (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars of gemeenten. De kosten voor de begeleiding bij Het Coachpunt zijn als volgt:

  De tarieven zijn exclusief  21% btw berekend. Wanneer er een coaching locatie gehuurd dient te worden zal hiervoor een bijdrage van € 15,- per sessie in rekening worden gebracht.

  Kennismakingsgesprek

  Gratis

  Adviesgesprek a 1 uur

  € 45,-

  Basiscoaching

  3 sessies a 1,5 uur

  € 360,-

  Doorbraakcoaching

  6 sessies a 1,5 uur

  € 675,-

  Lifecoaching

  12 sessies a 1,5 uur

  € 1260,-

  Jongerencoaching

  8 weken

  € 990,-

 • Veelgestelde vragen (FAQ)

  Coaching?

  Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.

  Hoe gaat een kennismakingsgesprek in zijn werk?

  De naam zegt het al, een kennismaking is een kennismaking tussen jou en de coach. Tijdens dit gesprek ga je samen onderzoeken of de coach je verder kan helpen met je vraag. Daarnaast onderzoeken jullie of er voldoende ‘klik’ is voor een goede samenwerking. Na het gesprek geeft de coach zijn advies over het soort traject en het aantal sessies dat nodig is om je vraag te beantwoorden. De kennismaking kan op verschillende locaties plaatsvinden. Dit is aan de wens van de deelnemer.

  Kan ik ook buiten kantoor uren terecht voor coaching?

  Ja, dit kan. Gezamenlijk komen wij tot de juiste planning die voor zowel u als de coach te doen is.

  Kan ik ook sportcoaching volgen bij Het Coachpunt?

  Het is ook mogelijk om de coaching meer te richten op lichamelijke ontwikkeling als daar de wens of hulpvraag ligt. Het Coachpunt heeft de mogelijkheid om mensen persoonlijk te begeleiden in sport.

Ik luister graag