Coachingmodule

3 Maanden 12 Sessies van minimaal 1,5 uur Wekelijkse online contactmomenten Mentaal, emotioneel en fysiek Intensief, uitdagend en doelgericht

Doel en inhoud

Tijdens deze module breng jij je leven weer op orde, met alles wat daarbij komt kijken. Wij gaan naar de kern van het probleem om juist daar verandering toe te kunnen passen. Actief, confronterend maar ontzettend leerzaam en waardevol. Zo doe je veel inzichten op en ben je zeer actief bezig op jouw weg naar een beter en fijner leven.

Binnen 3 maanden geef jij jezelf de kans om uitdagingen in het leven op orde te krijgen en de juiste keuzes te maken. Zo kom je uiteindelijk in balans waar je al lang naar opzoek bent. Door wekelijkse sessies, contact momenten, reflecties, opdrachten en nog veel meer, bereik je ontzettend veel in een aanzienlijk korte tijd.

Binnen de module kunnen Lifecoaching en Bokscoaching met elkaar worden afgewisseld.

Ik kijk ernaar uit om dit met jou aan te gaan!

 • Kosten en vergoeding

  De begeleiding en Coachingmodules worden (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars of gemeenten. De kosten voor de begeleiding bij Het Coachpunt zijn als volgt:

  Kennismaking en/of wandeling Gratis

  Tarieven ** Tarieven voor particulieren zijn incl. btw* Tarieven voor bedrijven zijn excl. btw

  Losse sessie a 1,5 uur € 89,-
  Bokssessie a 1,5 uur € 99,-
  Coachingmodule € 999,-
 • Veelgestelde vragen (FAQ)

  Wat is coaching?

  Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.

  Hoe gaat een kennismakingsgesprek in zijn werk?

  De naam zegt het al, een kennismaking is een kennismaking tussen jou en de coach. Tijdens dit gesprek ga je samen onderzoeken of de coach je verder kan helpen met je vraag. Daarnaast onderzoeken jullie of er voldoende ‘klik’ is voor een goede samenwerking. Na het gesprek geeft de coach zijn advies over het soort traject en het aantal sessies dat nodig is om je vraag te beantwoorden. De kennismaking kan op verschillende locaties plaatsvinden. Dit is aan de wens van de deelnemer.

  Kan ik ook buiten kantoor uren terecht voor coaching?

  Ja, dit kan. Gezamenlijk komen wij tot de juiste planning die voor zowel u als de coach te doen is.

  Kan ik ook sportcoaching volgen bij Het Coachpunt?

  Het is ook mogelijk om de coaching meer te richten op lichamelijke ontwikkeling als daar de wens of hulpvraag ligt. Het Coachpunt heeft de mogelijkheid om mensen persoonlijk te begeleiden in sport.

Ik luister graag