Coachingmodule

3 Maanden 12 Sessies van minimaal 1,5 uur Wekelijkse online contactmomenten Mentaal, emotioneel en fysiek Intensief, uitdagend en doelgericht

Doel en inhoud

Tijdens deze coachingmodule breng jij je leven weer op orde, met alles wat daarbij komt kijken. Wij gaan in op jouw mentale & emotionele gesteldheid, fysieke gesteldheid en gedrag. Door deze aanpak mis je niks! Omdat het lichaam en de geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden pakken wij meerdere gebieden aan. Dat betekent dus ook dat wij met beweging aan de slag gaan en wij niet alleen maar gaan praten. Juist omdat het lichaam ons zo veel meer verteld!

Wij gaan naar de kern van het probleem om juist daar verandering toe te kunnen passen. Actief, confronterend maar ontzettend leerzaam en waardevol. Zo doe je veel inzichten op en ben je zeer actief bezig op jouw weg naar een gelukkiger, gezonder en positief leven.

Binnen 3 maanden geef jij jezelf de kans om uitdagingen in het leven op orde te krijgen en de juiste keuzes te maken. Zo kom je uiteindelijk in balans waar je al lang naar opzoek bent. Of dit nu gaat over gelukkiger worden, patronen doorbreken of gezonder leven. Door wekelijkse sessies, wandelingen, contact momenten, reflecties, opdrachten en nog veel meer, bereik je ontzettend veel in een aanzienlijk korte tijd. De coachingmodule wordt inhoudelijk aangepast op jouw doel.

Binnen de coachingmodule kunnen Lifecoaching en Bokscoaching met elkaar worden afgewisseld.

Ik kijk ernaar uit om dit met jou aan te gaan!

De coachingmodule zorgt dat je de tijd kunt nemen om te werken aan jouw mentale en emotionele gesteldheid, fysieke gesteldheid en gedrag. In de eerste maand van de coachingmodule zullen wij onderzoeken hoe jij op dit punt bent gekomen. Je zult door middel van gesprekken en opdrachten ontzettend veel inzichten opdoen over jezelf en je omgeving. We zoomen dieper in op jouw persoonlijke overtuigingen en laten zien waar jouw gevoelens maar ook gedrag vandaan kunnen komen.

Door inzichten op te doen over wat je anders kunt doen creëer je een goede hoop voor de toekomst. Het maakt dat je in zult zien dat er wel degelijk verandering mogelijk is.

In het vervolg van de coachingmodule gaan wij actief aan de slag om jouw negatieve patronen te doorbreken, nieuwe gezonde keuzes te maken en de regie van jouw leven weer in jouw handen te leggen.

 • Kosten en vergoeding

  De begeleiding en Coachingmodules worden (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars of gemeenten. De kosten voor de begeleiding bij Het Coachpunt zijn als volgt:

  Tarieven ** Tarieven voor particulieren zijn incl. btw* Tarieven voor bedrijven zijn excl. btw

  Kennismaking en/of wandeling Gratis
  Adviesgesprek a 1 uur € 35,-
  Coaching sessie a 1 uur € 50,-
  Bokssessie a 1 uur € 62,50
  Coachingmodule 3 maanden € 849,-
 • Veelgestelde vragen (FAQ)

  Wat is coaching?

  Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.

  Hoe gaat een kennismakingsgesprek in zijn werk?

  De naam zegt het al, een kennismaking is een kennismaking tussen jou en de coach. Tijdens dit gesprek ga je samen onderzoeken of de coach je verder kan helpen met je vraag. Daarnaast onderzoeken jullie of er voldoende ‘klik’ is voor een goede samenwerking. Na het gesprek geeft de coach zijn advies over het soort traject en het aantal sessies dat nodig is om je vraag te beantwoorden. De kennismaking kan op verschillende locaties plaatsvinden. Dit is aan de wens van de deelnemer.

  Kan ik ook buiten kantoor uren terecht voor coaching?

  Ja, dit kan. Gezamenlijk komen wij tot de juiste planning die voor zowel u als de coach te doen is.

  Kan ik ook sportcoaching volgen bij Het Coachpunt?

  Het is ook mogelijk om de coaching meer te richten op lichamelijke ontwikkeling als daar de wens of hulpvraag ligt. Het Coachpunt heeft de mogelijkheid om mensen persoonlijk te begeleiden in sport.

Ik luister graag