• Lifecoaching

  Binnen de intensieve Lifecoaching gaan wij samen opzoek naar de kern van jouw uitdagingen. Wij onderzoeken waarom je bent vastgelopen en vanuit daar begeleid ik je op de punten die het meest lastig zijn. Het doel van Lifecoaching is om zelf de regie van het leven weer in handen te krijgen en vanuit daar weer richting te geven! Zelf dus, maar met hulp.

  Binnen de Lifecoaching doe je veel inzichten op over jezelf, je gedrag en je omgeving. Daarin worden tools aangereikt om ongezonde patronen te doorbreken en nieuwe gedragingen aan te leren. Daarnaast werken we aan mentale weerbaarheid, fysieke en emotionele gesteldheid en aan het maken van keuzes.

  Er wordt gewerkt aan lichaam, geest en ziel. Door deze in balans te brengen zul je sneller vooruitgaan. Dat is de kracht van Lifecoaching

  Check de module

 • Bokscoaching

  Tijdens Bokscoaching ervaar je wat diepgewortelde gevoelens en emoties doen in het lichaam. En hoe dit invloed heeft op jouw gedrag. Dit maakt Bokscoaching de meest effectieve vorm in het opdoen van inzichten waardoor je sneller in balans komt. Daarnaast zorgen de sessies voor een goede work-out. Dubbel resultaat dus!

  Bokscoaching is uitdagend, leuk en leerzaam en kan ook confronterend zijn. Bokscoaching kan tijdens de module worden ingezet, maar je bent vrij om te kiezen je volledig te wijden aan Bokscoaching. De sessies vinden zowel binnen als buiten plaats. Veiligheid staat altijd voorop!

  Contact opnemen

 • Jongerencoaching

  Het Coachpunt biedt jongeren de kans tot vrijheid wanneer zij zijn vastgelopen in het leven. Wij werken met jongeren aan een duurzame gedagsverandering en aan gezondheid. Dit doen wij door intensieve coaching in combinatie met sport en bewegingsactiviteiten waarin de methodiek van “Ervarend Leren” wordt toegepast. Door sport en activiteiten als middel in het traject te combineren met coachingsgesprekken, bereiken wij meer. Dit is niet alleen gezond maar ook nog leuk, uitdagend en leerzaam.

  Jongerencoaching kan gevolgd worden vanaf 14 tot 21 jaar.

  Contact opnemen

 • Coachingreis

  Weg van de burn-out, leegte en misschien depressie of stilstand. Geen vlucht meer in werk, sport of surrogaat oplossingen. Niet meer verslaafd aan middelen, aandacht, werkdruk, status. Met name in de wereld waarin we nu leven, volledig uit balans gebracht door dat wat ons is overkomen.

  Het Coachpunt biedt samen met partner Montgolifestyle exclusieve zorg op een ideale plek in Javea, Spanje.

  Met een team van professionals bieden wij exclusieve zorg op maat. Zo zal alle aandacht volledig op jou gericht zijn. Tijdens deze onvergetelijke reis leg jij de basis voor jouw herstel. Loslaten van dat geen wat niet meer werkt in jouw leven. Balans volledig terugvinden en in harmonie met jezelf en je omgeving leven.

  Contact opnemen

 • BLOG!

  GOALS GOALS GOALS

  Doelen stellen

  Moeite met doelen stellen of  behalen? Weet je niet waar je moet beginnen of zakt de moed bij voorbaat al in je schoenen? Zijn doelen stellen en halen voor jouw gevoel sowieso nutteloos? Maar wil je toch verandering?

  September is weer begonnen en dat betekent voor vele over met de pret en weer aan de bak! Voor  scholieren geldt dit in ieder geval en ook in het bedrijfsleven en in gezinnen komt het vaak voor dat september de maand is van DOEN! Alsof er een nieuw jaar begint.

  De meeste mensen hebben meer goede voornemens na de zomervakantie dan na de kerst! Zowel voor zichzelf als voor de kids! Want laat het nou net zo zijn dat kinderen juist in deze periode weer nieuwe energie ervaren om aan hun nieuwe schooljaar te beginnen. Wel zo fijn als je ze dan meteen de juiste kant op kan sturen.

  Ouders maken afspraken met kinderen om er weer een super goed jaar van te maken! Te stoppen met vervelend gedrag door regeltjes door te nemen en natuurlijk de bijbehorende consequenties niet achterwege te laten. Het kind doet zijn best tot dat het even niet lekker loopt en dan is het aan ouder om consequent te zijn. Lastig om dat een heel jaar vol te houden.

  Suggestie!

  Stap bij kinderen en jongeren af van lange termijndoelen en verdeel het in kleine periodes die overzichtelijk en haalbaar zijn. Zowel voor kind als ouder!

  Maak nu afspraken tot aan de Herfstvakantie! Stel doelen, verzin beloningen, bepaal consequenties. Stel deze gaandeweg niet bij! Het zijn maar 6 weken… Tijdens de Herfstvakantie is het een mooi moment om stil te staan bij de afgelopen periode om.

  1. Behaalde doelen te belonen!
  2. Doelen bij te stellen.
  3. Consequenties te laten gelden wanneer nodig

  Bepaal bijvoorbeeld de volgende periode tot aan de kerstvakantie als nieuw termijn om doelen te behalen. Dat geeft een periode van ongeveer 8 weken weer. En zo kun je dit voor de rest van het schooljaar blijven doen.

   

  Volwassenen

  Vaak lukt het volwassenen ook niet om alle doelen te behalen die zij zichzelf zeer enthousiast stellen. Pas wanneer het echt noodzakelijk wordt, wanneer de pijn te groot wordt of wanneer er angst om iets te verliezen toeslaat komen we in beweging. Vol met vertrouwen kijken we vooruit en beloven we onszelf en onze omgeving het nu echt anders te gaan doen. Right? Sommige dingen lukken! Heel fijn! Maar anderen zaken vaak niet of maar even. Als we gaandeweg dreigen het doel niet te halen presteren we het ook nog eens om dit doel bij te stellen. En dat zonder enige consequentie naar onszelf toe.

   

  Tips om je doelen te behalen zijn er genoeg! Hier zijn er een aantal vanuit Het Coachpunt.

   

  1. Beloon jezelf bij het behalen. Ook al is het doel klein en vind je van jezelf dat je het gewoon echt moest halen.
  2. Verander of werk aan 1 ding tegelijk. Dit is makkelijk vol te houden. Vooral in gedragsverandering!
  3. Geniet van de weg naar je doel toe! Vergeet niet dat in het proces naar het doel de meeste lessen verborgen liggen.

   

  Heb jij hulp nodig bij het stellen en behalen van jouw doelen? Merk je aan jezelf dat het regelmatig niet lukt om doelen te behalen door wat voor een reden dan ook? Zie je een patroon in het falen? Dan kan ik je helpen! Door de juiste coaching zul je er achter komen waarom het jou niet lukt en leer je nieuwe tools om doelen wel te gaan behalen!

   

   

Kennismaken

Zien of er een klik is tussen jou en de coach en of Het Coachpunt de plek is voor jou om geholpen te worden? Kennismaking kan door middel van een wandeling of een gesprek op locatie. De kennismaking is vrijblijvend en duurt ongeveer 45 minuten.

Plan

Het plan is op maat gemaakt en wordt samengesteld om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Hier worden de sessies gepland, de thema’s voorbereid en de doelen gesteld. In het plan wordt overzichtelijk weergegeven welke stappen er nodig zijn om jouw doelen te behalen.

Actie

Daarna gaan we direct van start met de eerste module! Het eerste traject zal maximaal 12 weken duren. Na de evaluatie van de eerste module wordt nader bepaald wat er nodig is om verder te groeien. Elke sessie heeft een duur van minimaal 1,5 uur.

Testimonials

Ronald "Een tijdje terug kwam ik erachter dat ik behoorlijk overspannen was geraakt door veel heftige gebeurtenissen in de afgelopen 2 jaar. Altijd mijn schouders eronder gezet en weer doorgaan, tot het echt niet meer goed ging en voelde dat ik iets moest gaan doen om weer de oude ik te worden. Weinig energie en levensplezier waren het gevolg. "

Lees meer

Ronald

Een tijdje terug kwam ik erachter dat ik behoorlijk overspannen was geraakt door veel heftige gebeurtenissen in de afgelopen 2 jaar. Altijd mijn schouders eronder gezet en weer doorgaan, tot het echt niet meer goed ging en voelde dat ik iets moest gaan doen om weer de oude ik te worden. Weinig energie en levensplezier waren het gevolg.

Martijn had net zijn site de lucht in op het moment dat dit mij overkwam en ik las over bokscoaching. Dit leek mij een perfecte manier om mijn vastzittende emoties letterlijk eruit te slaan en nadat ik Martijn mijn probleem telefonisch vertelde vond hij dit ook een goed idee.

We zijn het bos in gegaan en hebben eerst een goed gesprek gehad om uit te zoeken wat ik nou precies voelde en waar het probleem vandaan kwam. Al snel kwam Martijn erachter dat het opgekropte emoties waren. Deze conclusie gaf al meteen een stukje rust omdat je toch graag wil weten wat er nou precies met jezelf aan de hand is. Hiermee gingen we aan de slag.

Tijdens de training zochten we de grens op en tussendoor hadden we korte gesprekken om de gebeurtenissen omhoog te halen wat heel goed hielp bij mij. Zodra ik de oude emoties kon voelen, knalde ik die eruit in de volgende stoten. Het voelde als een bevrijding! Uiteindelijk hebben we samen 2 sessies gedaan en dit heeft mij geholpen om me weer energiek en blij te voelen en heb ik emoties die vastzaten, los kunnen laten.

Het boksen beviel zo goed dat ik hier wekelijks mee aan de slag ben gegaan met een goede vriend.

Martijn is heel open en geeft je tijdens de gesprekken en bokssessies inzichten waar jezelf niet op komt. Ik ben erg dankbaar dat je me zo goed kon helpen en raad het iedereen die vast zit en hulp nodig heeft aan. Ik vond je al een topper maar na dit ben je een held!

 

 

Cila "Op het moment dat ik Martijn leerde kennen stond mijn leven op z’n kop en had ik alle hoop verloren dat ik me ooit weer blij zou voelen. Mijn complete ‘veilige’ basis was al enige tijd verdwenen; werk, relatie, familiebanden stonden allemaal op scherp. Ondanks de vele sessies bij diverse psychologen ging ik me alleen maar slechter voelen omdat het niemand echt lukte om bij de oorzaak van mijn pijn te komen."

Lees meer

Cila

Op het moment dat ik Martijn leerde kennen stond mijn leven op z’n kop en had ik alle hoop verloren dat ik me ooit weer blij zou voelen. Mijn complete ‘veilige’ basis was al enige tijd verdwenen; werk, relatie, familiebanden stonden allemaal op scherp. Ondanks de vele sessies bij diverse psychologen ging ik me alleen maar slechter voelen omdat het niemand echt lukte om bij de oorzaak van mijn pijn te komen.

Uiteraard was ik in eerste instantie sceptisch om een coaching traject in te gaan en voor de zoveelste keer weer mijn verhaal te moeten doen. Maar Martijn had het vermogen om vrijwel direct naar de oorzaak van de blokkades, de pijn en het verdriet te gaan. En nog belangrijker mij te motiveren om ermee aan de slag te gaan zodat ik het niet weer weg zou stoppen zoals ik altijd heb gedaan. Martijn luistert echt naar je verhaal, is streng als dat moet (en soms moet dat), oordeelt niet en veroordeelt nooit.

Zijn manier van werken is heel ongedwongen en gezamenlijk kom je tot een programma wat bij je past. Ik vond het bijvoorbeeld heel prettig om al wandelend in gesprek te gaan omdat ik me vrijer voelde en tegelijk vernieuwde energie kreeg i.p.v. binnen te zitten waarbij je vaak alleen maar leegloopt (wat soms ook prima is).

Ik kan nu zeggen dat ik uit mijn diepe dal ben gekropen (en die was héél diep), ik ben blij en het leven is weer fijn. Ik durf ook eindelijk keuzes te maken voor mezelf waardoor er opeens ruimte komt voor nieuwe, mooie (werk)uitdagingen.

Kortom ….. ‘Ik gun iedereen een Martijn!’

Megan "Martijn is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Hij gaat opzoek naar oefeningen die jou helpen om krachtig in je eigen energie te gaan staan. Hij daagt je graag uit om je grenzen op te zoeken waarin ik me toch op me gemak voelde. Ik neem zijn coaching dagelijks mee wat me sterk houdt. Dankjewel topper, je hebt groots bijgedragen aan mijn mooie reis en staat nog steeds voor me klaar!"

Lees meer

Megan

Martijn is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Hij gaat opzoek naar oefeningen die jou helpen om krachtig in je eigen energie te gaan staan. Hij daagt je graag uit om je grenzen op te zoeken waarin ik me toch op me gemak voelde. Ik neem zijn coaching dagelijks mee wat me sterk houdt. Dankjewel topper, je hebt groots bijgedragen aan mijn mooie reis en staat nog steeds voor me klaar!

Devon "Toen ik Martijn leerde kennen zat ik in een turbulente, onvervullende fase in mijn leven. Als ik er op terugkijk, in grotere problemen en ongeluk dan ik dacht. Ik wist niet hoe of wat anders moest in het leven, maar iets moest veranderen. Ik had geaccepteerd dat hoe ik mijn leven leefde, niet werkte noch plezierig was voor mij. Dus klopte ik bij Martijn aan de deur."

Lees meer

Devon

Toen ik Martijn leerde kennen zat ik in een turbulente, onvervullende fase in mijn leven. Als ik er op terugkijk, in grotere problemen en ongeluk dan ik dacht. Ik wist niet hoe of wat anders moest in het leven, maar iets moest veranderen. Ik had geaccepteerd dat hoe ik mijn leven leefde, niet werkte noch plezierig was voor mij. Dus klopte ik bij Martijn aan de deur.

Toen we aan ons traject begonnen, was er al snel veel vertrouwen gewonnen. Vooral omdat de ervaring en kennis van hem herkenbaar en toepasselijk was. Het was geen vaag algemeen advies, maar advies over menselijke herkenbare situatie’s. Het waren praktische tips, die ik gelijk kon uit testen. Waarom deed ik de dingen die ik deed? Hoezo had ik drugs nodig? Martijn heeft me over dingen laten nadenken, en kon me ook door mijn gedachtens en vraagstukken begeleiden.

Martijn communiceert op een manier die je raakt, waarin je jezelf begrepen voelt, en jezelf ook beter gaat begrijpen. Door te kijken naar de uniekheid van de persoon, kan hij zich goed inleven. Iedereen anders is, en dat dat juist prachtig is. Oprechte interesse. Naast dit talent, ook diepgaande kennis over verslavingsgedrag. Over hoe je eigen brein je soms tegen kan werken. Maar ook simpele tips die de dagelijkse kwalen of denkfouten draglijker maakt, of zelfs laat overwinnen. Hoe je goed bij je negatieve gevoelens stil kan staan, wat je leven overmijdelijk makkelijker maakt door je gevoelens te begrijpen.

Sinds het begin van ons traject, ben ik alleen maar nieuwe inzichten gaan werven. Ik kon altijd met vragen bij hem terecht en al gauw bouwt dat een vertrouwensband op. Zeker omdat hij het gevoel geeft dat je begrepen wordt. Martijn oordeelt niet, immers is niemand perfect, maar de wil om te veranderen en jezelf te verbeteren is hetgene dat bewonderd wordt. Ook is Martijn dankbaar, het is zijn passie om mensen te helpen. Het is puur en ik kan geen betere motivatie bedenken dan dit om mensen te coachen en te helpen. Het is als een goedwillende wijze broer, die van de zijlijn je bijstuurt en het je gunt. En dat kan Martijn.

Door inzichten, begrip maar ook zelfvertrouwen durfde ik langzaam maar zeker de daad bij het woord te voegen. Ik ben van mijn verslaving af, maar misschien wel nog belangrijker is, is dat ik weer goed tegen mezelf en daardoor tegen mijn medemens wil zijn. Ik kan zeggen dat hij door middel van belangstelling tonen, mezelf diep in mijn emoties en gedachtegang te laten graven, advies en begrip te tonen maar ook confrontatie en de dingen uit te spreken zoals ze zijn, mij tot veel inzichten en de knop om heeft gedraaid.

Het is niet zo dat Martijn me alleen maar met doelen behalen heeft geholpen, het voelt alsof je de meest oprechte vriend hebt, die je er doorheen KAN maar ook WIL helpen. Iedereen verdient in dat aspect een coach, en inmiddels vriend geworden, persoon in zijn leven. Vooral als je eigenliefde wil hebben. Als ik terugkijk, naar waar ik vorig jaar stond, kan ik alleen maar in ongeloof zijn over hoe blij ik ben dat ik deze progressie heb geboekt. Dit had ik niet kunnen verwachten. Daarvoor kan ik alleen maar dankbaar zijn. Dit had ik nodig.

Kim "Een aantal maanden geleden kwam er door een goed gesprek met vriendinnen naar boven dat mijn emoties over het verlies van een dierbare hoger zitten dan verwacht. Hierdoor werd mijn leven erg beïnvloed ook al hadden veel mensen dit niet door omdat ik een masker had opgetrokken voor mijzelf. Toen ik op facebook een bericht voorbij zag komen van Martijn dacht ik direct dat deze manier van coaching bij mij zou passen. Wandelen door het bos of boksen, maar net wat past bij jou als persoon. "

Lees meer

Kim

Een aantal maanden geleden kwam er door een goed gesprek met vriendinnen naar boven dat mijn emoties over het verlies van een dierbare hoger zitten dan verwacht. Hierdoor werd mijn leven erg beïnvloed ook al hadden veel mensen dit niet door omdat ik een masker had opgetrokken voor mijzelf. Toen ik op facebook een bericht voorbij zag komen van Martijn dacht ik direct dat deze manier van coaching bij mij zou passen. Wandelen door het bos of boksen, maar net wat past bij jou als persoon.

Al toen ik de eerste keer bij Martijn binnen stapten voelde het direct vertrouwd en kon ik mijn gevoel laten gaan. De keren erna zijn wij gaan wandelen waardoor je goed kan nadenken over jezelf en de emoties die je bij je draagt, de frisse lucht deed mij goed. Om alles daarna echt een plek te geven zijn wij gaan boksen. Emoties oproepen en letterlijk eruit slaan helpt en Martijn weet wanneer iemand dit nodig heeft. Hij heeft zoveel kennis van hoe iemand in elkaar zit en wat deze persoon nodig heeft. Niemand is perfect maar hij geeft je wel het gevoel dat als je jezelf accepteert hoe jij je voelt dat je wel heel dichtbij het perfecte plaatje van jezelf zit. Hij kan heel goed luisteren en geeft ook de ruimte om zelf antwoorden op te graven. Daarnaast weet hij ook heel goed wanneer hij juist wel iets moet zeggen of uitleggen.

Kortom deze reis naar mijzelf in combinatie met mijn emoties hebben zeker een hele grote stap gemaakt in de juiste richting door alle goede uitleg, luisterend oor, gesprekken en het boksen. Ik stond al vrolijk in het leven maar kan er nu ook echt van genieten.

Ik luister graag